Katter/Cats

*Champion of Europe S*Cati Hautes Jam Blue Moon "BLÅSAN", SIA g   2008   PRA-fri och kastrerad 12/5-16. http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=810388&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep 

Blåsan är lugn och trygg i sig själv. Älskar vippor och hårtofsar, det senare går hon själv och tjuvar i våra nesesärer... Hon är en "matte-gris". Blåsan gillar att sitta eller ligga NÄRA och se på när man sover så man blir livrädd när man vaknar...

* Lejonhjärtas One Eye Betty Boop "FISAN", SIA n   2009   PRA-fri och kastrat. (RIP 141227)

Fisen är kärleksfull mot allt och alla. Sover under täcket med kinden mot mattes kind. Gillar att vara med och sitter/ligger gärna på axlarna på sina "2-benta". ÄLSKAR kattungar och är en toppen extramamma!

 

 

* Grand Champion of Europe Lejonhjärtas Beautiful Barbie "BABBAN", SIA f   2010   PRA-fri. Kastrerad 12/7-16 http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=895796&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep 

 Babban är mkt kärleksfull och älskvärd mot SIN matte, dvs. lillmatte. Är hon inte hemma så passar vi... En försiktig katt som älskar godis! Älskar sina kattungar när hon har och är mycket vaktig då. Pratar mkt med SIN matte och oss andra när lillmatte inte är hemma. En mycket busig katt.

 

*Champion of Europe Lejonhjärtas Cute Carolyn " CARRO", OSH a   2011   PRA-fri och kastrerad. http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=985273&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep Omplacerad och bor ihop med Kitty.

 Carro är mkt gosig och när hon blir "övergosig" så bits hon i handleder etc. Tycker INTE om att bli lyft! Däremot hoppar hon upp på axlarna själv ibland. Sitter gärna högt. Älskar sina systrar. Hon har mycket åsikter som hon delger alla som går förbi henne. Såld hösten -18

 

Champion GoodWibes Chunky Monkey "SIM", OSH e 24 03   2012   PRA-fri, kastrerad 2/1-17. http://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1130851&g=4&p=sia&date=iso&o=ajgrep 

 Sim är en MYCKET social kille som SKA vara med hela tiden och överallt! Väldigt orädd och tuff! Trygg i sig själv. Pratar MYCKET och OFTA med HÖG röst. Starka åsikter! Älskar att sova under täcket, blir det för varmt kan han stoppa ut nosen eller en tass... Mycket gosig och älskar att bli smekt och pussad på.

 

 

*Champion Lejonhjärtas Independent Indra "LOVIS", OSH d 24 03  2014  PRA-fri och fertil.

Lovis är dotter till Sim och Babban. Hon är sin fars dotter ut i svansspetsen! Sen hon öppnade sina ögon så har hon varit med aktivt, sökt kontakt och varit framåt. Första kattungen i kullen att göra allt nytt. Hänger med sin far på allt våghalsigt. Oerhört social och gosig!! Ligger åxå under täcket om hon får en chans, ja allt som pappa Sim gör och lite till! En riktigt glad liten huligan med en otrolig energi och livsgnista. Inget och ingen går säker för henne.

 

 

*Lejonhjärtas Kitty Katt "KITTY", OSH h 24  2015  PRA-fri och fertil. Utlämnad på foder.

Kitty är dotter till Babban och Carl-Philip. Hon är en ljuvligt katt som är full av bus men så mkt kärlek i denna lilla kropp. Hon och Asena löper gatlopp genom hela huset i ena stunden och påkallar uppmärksamhet i nästa stund att man måååste gosa med henne omgående. Ute på foder hösten -18 och bor ihop med Lejonhjärtas Cute Carolyn.

 

 

*Asena My MurMurland LT "ASENA", PEB/PBD n  2015  PRA-bärare och fertil. Utplacerad på foder.

Asena kommer från Litauen och kom till oss 10 maj -15. En liten skrynkelfia som är mer lik en apa i sättet än katt. Skuttar genom livet och man vet inte vart hon landar nästa gång. Glad och pratsam, älskar mat. Tyvärr är några i kattgänget inte lika förtjusta i henne, som vi, så hon får ha en tröja på sig dels för att hålla värmen bättre men även mot klor från dom äldre "tanterna"". Mkt uppmärksamhetskrävande och otroligt gosig!

 

 

*S*Jean Dark Fat Cat "CARL-PHILIP", OSH d 22  2011 PRA-fri och kastrerad 2/1-17.  Omplacerad

Carl-Philip flyttade hem till oss 14 maj-15. Vi har använt honom tidigare i parningar med Babban, både till D-kullen 2012 och till K-kullen som kom i februari 2015. Han fungerade inte hos den förra ägaren då han inte kom överrens med deras huskatter. Han är en otroligt stor personlighet!! Kramigare och gosigare katt är mkt svårt att få!! Hoppar från golvet upp i famnen och hänger sig över axeln. Lämnar ljuvliga kattungar som både gått bra i avel och på utställning. Älskar att vara ute i kattgården nästan året om. Pratglad! Flyttat och bor ihop med sin son Eskil från Helgon-kullen.

 

 

 

*Saron, HUS n 23 bruntigré korthårig huskatt, 2000. Kastrat (RIP 150819)

Saron tog vi hand om som ungkatt då hans ägares anhöriga ville skjuta honom. En mycket kärvänlig katt som dock är väldigt försiktig i början när det kommer främmande. Han har tyvärr en förkärlek för att gå på "promenad" en vecka här och där under den varma årstiden... Sover i stallet el i vedbon.

 

*Sotis, HUS n 03 svart/vit korthårig huskatt, 2000. Kastrat AVLIDEN 

Sotis "ingick" när vi köpte vår gård. Han var då en vildkatt som dom slängde ut mat till ibland. Jag matade in honom och när jag kom så nära så jag fick fångat honom så åkte vi till veterinären och kastrerade honom. På natten efter kastreringen fick han frossa och skakade så att han knappt kunde ligga i mitt knä. Efter det vände det och han blev världens goaste kille. Han har till och med låtit Sigge dia på sig när han kom som 12 veckors kattunge. Vaknade av att något smaskade i sängen... ;-) Vill aldrig nått eller någon något ont. MYCKET lekfull. Sover i källaren eller i stallet.

 

*Mästare Sixten "SIGGE", HUS d 03 röd/vit korthårig huskatt, 2006. Kastrat

Sigge är sonens huskatt som han fick som tack för hjälpen av en familj i Mölndal när han hittade Sigges kullsyskon som förvillat sig bort från deras hus. Är en mycket social, gosig och pratsjuk kille. Skall ofta vara med när man pysslar i stallet. Älskar bilar, både insidan och utsidan. Har på äldre dagar fått astma och beslutat sig för att flytta in till sonen från att ha varit stallkatt 10 år.

*Sgreys "Mojan", HUS a 03 blå/vit långhårig huskatt, 2000. Kastrat

Mojan är dotterns huskatt. Hon är en mycket glad och lekfull tjej som gärna jagar efter löv eller annat som rör sig i vinden. Hon och hennes syskon skulle avlivas och hon var nog inte mer än 6 v när vi hämtade henne. Var så pytteliten så jag avrådde dottern från att ta just henne och välja en annan för jag trodde inte hon skulle klara sig. Men tack och lov hade jag fel. Mycket kärleksfull och gosig men är väldigt rädd för siames och orientalerna! Bor i stallet.

 

*Bertilhults Smusse, HUS e 03 creme/vit långhårig huskatt, 2006. Kastrat Död sommaren -19

Smusse är en mkt gosig och kärleksfull katt men otroligt rädd och försiktig, speciellt när det kommer främmande. Kommer från min brors svärfar och är född i deras ladugård. Besökare får se honom på avstånd om dom över huvud taget får se honom. En rejält stor katt som domarna tror har MCO i sig... Bor i stallet.

*Svedjornas Störtel, HUS g 03 creme/blå/vit långhårig huskatt, 2007. Kastrat (RIP 150218)

Störtel är dotter till Smusse och Sgreys. En tuff katt, hon är ju "padda", och är den enda av stallkatterna som svarar upp mot siames och orientalerna när dom träffas. Är en lite mer självständig katt och gosar när hon har tid med oss. Bor i stallet.

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)