Om oss

Jag, min man och min son bor på en gård en bit ut på landet mellan Borås och Göteborg tillsammans med väldigt många olika djur. Vi har en mycket nära relation mellan oss i familjen. Jag har levt med djur, framför allt katt, sen jag var barn och kan inte tänka mig ett liv utan. Det är främst jag, min son och min dotter som är aktiva med djuren. Min dotter bor numera med sina bordercollies några mil bort men har fortfarande sin katt kvar på våran gård. 

Jag jobbar på Nattpatrullen/Trygghetslarmet i Mölndals kommun. Min man Niklas är servicetekniker på ett företag i Mölnlycke med datorer etc som huvudområde. Min son Andreas har gått på Sötåsens Naturbruksgymnasium i Töreboda (inriktning växtodling) och jobbar som "dräng"(maskinförare) på Kåhögs Gård i Partille kommun. Min dotter Elin har åxå gått på Sötåsens Naturbruksskola (inriktning hund). Hon gick tidigare på IES (Internationella Engelska Skolan) i Borås. Nu pluggar hon statsvetenskap på Göteborgs Universitet och jobbar på Lerums Djurklinik. Hon och hennes äldsta bordercollie har utbildat sig till patrullhund inom försvarsmakten.

På gården har vi allt från bin till ardenner i storlek, och föder upp många av dom men främst kattraserna siames, oriental, peterbald och seychellois korthår.

Katterna är  våra familjemedlemmar. Vissa följer med oss på utställning, andra stannar enbart hemma. Vi är med i Föreningen Hallanskatten som tillhör förbundet NFCO.

Du kan läsa mer om dessa här: http://www.hallandskatten.com/ och www.nfco.nu 

Du hittar mig även på facebook: Kerstin Emanuelsson Lundquist och Lejonhjärtas Katteri/Cattery. Är mest aktiv på min "egna".

Vi finns även på Instagram under namnet LEJONHJARTA67

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)